FREDAG - DÅLIG DAG

FAAAAN! Igår fick jag min efterlängtade lönespecifikation som jag här längtat till döds efter.. Men när jag vaknade innan så var det inga pengar på kontot ändå, så jag kollar specifikationen och gissa vad? Trots att jag skickat in ett papper om ändring av lönekonto så har de satt in pengarna på mitt gamla konto som inte finns längre!!!
Och inte nog med det, jag ringer min chef för att berätta och hon ger mig ett nummer till lönekontoret, men nej, hon är på semester som jag ringde till. Får då ringa tillbaka till chefen och få numret till växeln och bara be om att få prata med någon på lönekontoret... Men blir det så? Nä, för efter att ha lyssnat på det där jävla tjutande ljudet i tio minuter så säger hon o växeln, de är nog på möte till klockan elva, ring tillbaka då! BLÄÄÄÄÄ!!!




TORSDAG - TRÄNINGSVÄRK!

Är jag konstig när jag säger att jag har saknat att ha träningsvärk? Det gör ont som satan, men oj vad bra det känns ;) Så det blir ingen träning idag. Får se om jag tränar imorgon, beror på hur sent Isak ska jobba, är ett pass jag vill gå på 16,30-17,30, men vi får se :)

Än så länge idag har jag tagit mig upp, ätit frukost och suttit vid datorn. Ska försöka komma igång och göra någonting snart. Är rastlös men trött. :) Somnade med en sådan huvudvärk igår så jag kunde knappt röra mig :P

Jaja, nu får vi se vad jag ska göra :)

Hejhopp!

ONSDAG - FORTFARANDE

Sitter och är så trött så jag vet inte vad. Träningen gick bra, konditionen var det visst inget fel på, det var bara musklerna som inte ville riktigt! haha. Men envis som jag är så klarade jag mig igenom hela passet. Riktigt stolt faktiskt ^^

Efteråt så mötte jag älsklingen och så gick vi till SmartEyes för att titta på glasögon till honom. Vi hittade ett par som passade honom bra, även om det är väldigt ovant att se honom i det :P haha.

Sedan dess har jag handlat och ätit. Inget mer.. Ska nog diska lite nu så att jag kan börja med maten sedan när Isak är på väg hem :)


Herrå!

ONSDAG - TRÄNING

Nu ska jag strax åka ner till stan och träna lite på Friskis&Svettis. Undrar hur detta kommer att gå, har inte tränat sedan i april nu, så får se hur väl jag hänger med :) Kommer väl stå där genomsvettig med andnöd efter en kvart eller något, haha! Nej, men jag hoppas det kommer gå bra :)

Efter det ska jag möta upp Isak och så ska vi gå till optikern och titta på glasögon till honom. (Han som alltid tjatat om att han har perfekt syn, moahaha). Ska bli kul att vara lite smakråd. :)

Så nu blir det att packa väskan och bege mig. Har så svårt att bedöma tid, passet börjar 12,00 så jag vill inte komma iväg senare än 11,00. Hellre alldeles för tidig än för sen :)

Ha det gött!

TISDAG - KONSTIG DAG

Jag känner mig jättekonstig idag, ont i halsen, snurrig, illamående och tror jag har lite feber. Uscha, vill inte bli sjuk nu igen, hatar det verkligen..

Träffade Helena igår för en fika, och åh vad kul det var att ses igen! Känns som evigheter sedan och vi pratade och pratade och pratade. Det var en ganska sen fika dock så det blev inte så länge, men trevligt var det! hon kanske ska komma hem till mig på torsdag och så ska jag få lite filmer och så från Elisabeth (<3) och så ska hon få THe Tribe utav mig, alla säsonger. Ska nog ha maraton med The Tribe en dag, någon mer som är en gammal följare som vill vara med? ;)

Nu ska jag nog äta lite och försöka piggna till lite.

Ha're Kanin!

MÅNDAG - FORTFARANDE

Såg just dokumentären om Utöya. Oj vad jag grät, så fruktansvärt, det blev plötsligt så verkligt alltihop när man fick se filmklipp från dagarna innan allt hände, människor som pratade om hur roligt de hade som nu är döda.

Vet inte vad jag ska skriva, det är så overkligt..

<3

MÅNDAG - NY DAG

Ny morgon, ny dag!

Gick upp för en tjugo minuter sedan och ska nu äta frukost. Sedan ska jag diska lite och gå och handla och sedan efter 13 någongång ska jag ner till stan och träffa Helena :) Det blev ingenting i fredags eftersom hon skulle jobba. Men det blir idag istället :) Kul! Det var länge sedan vi träffades nu :)

I veckan ska jag ringa en massa samtal till de jag har skickat in jobbansökningar till och prata lite. Säga att jag är intresserad osv. Usch, tycker verkligen inte om att ringa till människor jag inte känner, men vad ska man göra? Jag måste ha ett jobb!

Måste ringa min optiker med. Har fått nya linser (svindyra :o) eftersom jag har blivit astigmatisk, eller ja, mer än vad jag varit innan så att jag måste ha speciella linser. Nackdelen är att nu när jag fick dem så var de 0.5 svagare än mina andra linser! Så ja, jag ser bättre med dessa linser, men inte bra? Om ni förstår, haha!

Men men, nu blir det frukost!

Hejhej!

SÖNDAG - LATDAG

Så, igår var jag då på Skara Sommarland med mina två småbröder och mamma. Stefans systrar med familjer samr en familj till mötte vi upp där vilket resulterade i ca' 15678364782 barn.. okej kanske inte, men nästan! (10 st) Det var roligt där men iom. att det var västtrafik som bjöd de flesta så vsr det fruktansvsärt mycket folk! började med att oliver stod i kö i ca. en timma för att få åka gokart. när han sedan hade åkt så stod jag och Adam i kö i två (!) timmar för att åka de stora gokartsen i tre minuter.. det var roligt, men jobbigt att stå i kö så länge. Sedan gjorde vi inte så mycket mer. barnen badade och jag och mamma gick och åkte en karusell och spelade på lite choklsdhjul. vi vann varsitt tredjepris, hon på kexchoklsdhjulet och jag på daimhjulet. Sedan var det dags att åka hem. Alla stannde dock på en pizzeria i Skara och åt innan vi åkte hemåt.
Idag har jag inte gjort så mycket. Älskling och jag har tittat på senaste pirates-filmen och sedan har han spelat och jag suttit med hans surfplatta. (därav att det är små bokstäver efter punkt osv. i detta inlägg. :P)
Nu ska jag nog göra en kopp te till och titta på när älsklingen spelar. :)
Ha det så bra alla :)

LÖRDAG - SKARA SOMMARLAND

Hej hopp!

Nu sitter jag och har precis ätit frukost och älskling blivit väckt av min mobil som jag glömde i sovrummet. Stackarna, var meningen att han skulle få sova. :( Får se om han lyckas somna om.

Var planerat att jag skulle vara nere i stan till halv nio men nu räcker det att jag är där klockan nio. Så vad ska jag göra nu i en och en halv timme? :( Aja, får hitta på någonting.

Ryggen är mycket bättre idag, gör fortfarande lite ont, men inte alls som igår! Tack och lov!

Nej, nu ska jag borsta tänderna och försöka bli av med min hicka! :)


Hoppas alla får en bra lördag!

Pusshej!

FREDAG - FORTFARANDE

Jahapp, idag har jag verkligen inte gjort någonting. Ryggen gör så jäkla ont så jag kan knappt böja den, så någon städning har det inte blivit av. Ska snart ställa mig och diska dock.

Jag ställde mig precis på vågen iaf, och minus 5-6 kilo på två och en halv vecka är inget att skämmas för :) Tacka vet jag LCHF :) <3

Pratade med mamma innan med, det verkar som att det ska bli 19 grader och sol imorgon i Skara, så det blir nog att mamma, Adam och Oliver åker dit imorgon ändå :) det ska bli roligt faktiskt :) Har bara varit där en gång innan och då hade jag kul :) Och att få leka av sig lite med sina bröder är ju bara kul ^^ Får hoppas att ryggen är bättre imorgon bara :)

Jag skulle vilja ha en ny design på bloggen, men jag suger på sådant, någon som kan tipsa? :)



Herrå!

FREDAG - ONTDAG

Vet ni vad jag gjorde igår?

Jag skulle gå och möta Isak när han slutat jobbet, men det är en bit att gå så jag tänkte att jag skulle prata med Ida på vägen. Så jag ringer upp henne och vi pratar om allt och ingenting som vanligt. När jag har gått över järnvägen så tittar jag mig inte riktigt för och vips så trampar jag snett med min stukar-för-minsta-lilla-fot och ramlar framstupa ner på marken. Mobilen flyger iväg och en stickande känsla börjar kännas i knät.
Jag tar upp mobilen och hör att Ida fortfarande pratar på som om ingenting har hänt i telefonen, så jag avbryter henne och frågar om hon inte märkte någonting. Nej säger hon men efter att jag berättade för henne vad som hänt så började både hon och jag att gapskratta. När jag tittar ner för att se hur det gick med mitt knä så ser jag mitt första skrubbsår på knät på FLERA ÅR! Oförväntat glad berättar jag för Ida hur nostalgisk jag kände mig och hur somrigt det är med skrubbsår på knäna och jag tror minst sagt att hon blev lite avundsjuk ;)

Och imorse när jag vaknade så kunde jag knappt ta mig ur sängen för jag hade så ont i ryggen, därav min rubrik ONTDAG. haha.


Aja, lite klagomål så här på fredagen inför helgen gör väl ingenting? ;) Så som vädret ser ut nu så verklar det inte som det blir något Skara Sommarland imorgon. :( Får hoppas att det ändras till imorgon, ska ringa och prata med mamma :)

Haregötthaaaaaaaaaaaj!

TORSDAG - TEDAG

Hej alla.

Nu sitter jag här och dricker lite te och filosoferar om livet.

Okej, kanske inte riktigt, men jag märkte igår hur mycket jag saknar att spela fotboll! Jag saknar gemenskapen, sporten och att träna! Känslan inför en match, tröttheten efter ett hårt träningspass och msutsfläckarna efter att ha tränat på att slänga sig. Jag är dock rädd för att jag nu för tiden är jättedålig jämfört med alla som aldrig har haft ett flera år långt uppehåll. Jag menar, det var länge sedan jag slutade träna nu. Minns inte hur många år sedan... :S Och sedan vet jag ju inte om mina knän skulle hålla för det. Även om det kanske är lite bättre nu än när jag tränade som mest, så har jag ju fortfarande konstant ont. Vet inte om jag vill riskera att få så ont igen som jag hade.. :( Vet ju fortfarande inte vad det är för fel på dem..

Nej, nu ska jag sluta klaga. :)

Idag ska jag ge mig på att städa hallen och lagom inför hösten rensa bort vinterkläder och skor. Ute i god tid ha? ;) Haha.. Nej, men det är så mycket som är i hallen så jag ska försöka få undan litegran. :)

Imorgon är det fredag och då ska jag träffa bästaste Helena på en liten fika. :) Hoppas att jag kan få filmerna från Elisabeth då med :) Vill så gärna se och återuppleva detta. Saknar det massor!

Suck, jag har bara varit arbetslös sedan i ferdags eftermiddag och jag klättrar redan på väggarna. Hoppas att jag får något av jobben jag har sökt, snart!  Vet inte vart jag ska ta vägen annars.. Jag kan som sagt itne leva på Isak i ett halvår! :S

Så om någon har ett jobb till mig så hör av er!! :D



En vacker liten bild på mig får avsluta detta inlägg.. Hare gött haj!


ONSDAG - EN DAG

Jahapp, så nu sitter man här. För första gången går jag inte i skolan på ett halv år.. NÅGONSIN! Jobbade sista dagen i fredags och igår satt jag och sökte jobb.. På Ica-butiker i stan samt äldreomsorg. Hoppas jag får någonging, kan inte leva på Isak i ett halvår :S

Denna vecka har jag gett mig på Projekt Storstädning. I måndags avklarade jag sovrummet och toaletten, igår småplockade jag lite här och var och än så länge idag har jag inte gjort någonting.. Men nu ska jag äta lite och sedan åka ner till banken och sedan när jag kommer hem ska jag ge mig på köket :)

Funderar på om jag ska följa med familjen Lundgren/Gustafsson till Skara Sommarland på lördag.. Men vet inte riktigt, älskligen min vill inte följa med och hemmakär som jag är så vet jag itne om jag vill vara borta hela dagen så.. Löjlig jag är eller hur? ;)

Men men.. dags för mat! :)


PUSSTJA!

RSS 2.0