trött...

Ibland blir jag så trött på vissa människor. Söger en sak men gör en annan. Jag saknar er med, men ni anstränger ju er inte mycket för att ses, utan i en kväll och pplatsbegränsning skiter ni ens i att fråga om jag vill med. Inte för att jag hade velat ikväll men det är ju inte bara idag det har hänt, utan tusen gånger typ. Jag frågar er, men ni frågar aldrig mig. Tack!

Nu ska jag mysa med min älskade älskling som alltid vill vara med mig och inkluderar mig. Älskar dig Isak! <3

Orkar inte!!

Jag orkar verkligen inte att plugga mer idag.. Inte på många dagar, men jag måste! Med tanke på att  jag knappt tagit mig igenom en tiondel av vad som måste läsas till tentan så hinner jag inte bara ta en dags paus... Är jättestressad nu! Orkar inte orkar inte orkar inte... :'(


Försöker tänka att om 1,5 veckor är det över, men nej.. då är det bara en vecka kvar till nästa tenta!


Hur ska detta gå?



Haregöthaaaaj

Pluggilugg

Idag var jag och lämnade in vår gruppuppgift i skolan, så nu är den äntligen ur vägen. Så länge vi inte behöver kompletera någonting. Efter att jag lämnat in uppgiften så inhandlade jag två skolböcker som kan vara bra att ha till pluggandet till tentan. Börjar bli nervös nu... Men innan den kommer så har jag seminarium och omprov....

Kollade också på det nya schemat för den nya kursen som startar om ca. två veckor. SJUHELVETE vad mycket att göra! Och ungefär en vecka efter att kursen har startat har vi tenta igen! Jag kommer ju inte göra någonting annat än att plugga. Kommer aldrig lämna stolen jag sitter på.... Okej,  kanske inte, men lite överdramatisk får man vara ibland. ;)

Från det ena till det andra, min rygg har gjort ont enda sedan igår morses. Gör verkligen skit ont, spelar ingen roll om jag står, sitter eller ligger. Fruktansvärt jobbigt.. Och idag har det börjat sprida sig till nacken med. Usch och fy.. men men.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande... Eller krypa ner i soffan hos älskling.. Får se :)

Eller watta häck.. Tar och sätter igång ett avsnitt One Tree Hill istället ;)

Hejhoppgummiplopp!


Hemtenta....

Så.. här går man upp, sätter sig vid datorn och tänker: Skönt, bara denna lilla hemtenta kvar att koncentrera sig på, och sen är det bara den stora tentan kvar. YES! Men när man väl sätter sig och ska göra provet så... Ja, 30% rätt när man måste ha 70% för att bli godkänd?!?! Inte okej! Fan vad ledsen jag är nu.. När man går in med inställningen att aldrig behöva göra någon omtenta, och så misslyckas jag på första! FAN FAN FAN!!!

det som är mest irriterande dock är ju att vissa uppgifter så skulle man kryssa i två alternativ, och när man hade ett rätt utav dem, så fick man ändå helt fel! Kunde man inte fått en halvt rätt iaf? :(

Aja, får göra om det nu på fredag i vilket fall som helst.. Hoppas det går bättre då..

Nu ska jag tvätta och sen plugga till tentan... Får väl se om jag inte får göra om den med....

Hejsvejstjolahopp...

Arrrg!

Skrev ett låååångt fint inlägg här, men av någon anledning bestämmer datorn sig för att logga ut mig när jag trycker på spara och publicera... Jaja.. ingen löser ju här ändå.. Vill ni veta vilken spännande dag jag hade får ni fråga...

Kan bara säga:

- Vad kallar man en brud med mens? Blodpudding!

Godnatterton!

Everything

Har nu en stund suttit och tittat på one tree hill och bestämde mig för att se om alla säsonger från början i väntan på att nästa avsnitt kommer ut. Så efter en stund kände jag för att lyssna på musik. Jag har börjat lyssna på lite gammal musik som jag lyssnade mycket på förut innan det bara var Thåströms olika band som fyllde minneskortet på Mp3'n. Plötsligt hörde jag Lifehouse - Everything spelandes i öronen och kroppen fylldes med en känsla av igenkännelse, jag visste inte riktigt vad det var som fick mig att känna så innan själva "refrängen" eller vad man skall kalla den i låten började. Många många minnen trängde sig på samtidigt i mitt huvud, som om alla ville påminna sig om sin existens på samma gång. Både lyckliga och lite mer tråkiga minnen dök upp. Framför allt minnen av det som fick mig att må så dåligt som jag gjorde ett tag men också minnen av det som fick mig att komma över det och bli den person jag är idag.

Det var en häftig upplevelse som jag inte varit med om i lika stpr skala förut. Flashbacks har man ju haft förut, men denna slåt allt och alla.

Vill avsluta med att säga att jag har ett underbart liv nu, och även om jag har varit en typisk tonåring, mått dåligt och trott att allt i världen var emot mig så är jag glad att jag gått igenom det, för hade jag inte gjort det så hade jag inte hamnat här sm jag är idag.

Hare kaningött!


tillbaka igen

Kom på att jag inte har skrivit här på väääääldigt länge, men har funderat på att börja skriva igen, även om jag itne tror att någon kommer att läsa ;)

Sitter och pluggar nu, har mitt tredje seminarium imorgon, Lidande, Värl och Livsvärld är temat. Får se hur det går, men jag hoppas att det kommer gå bra :) Jag känner verkligen att jag har vält rätt linje och jag är så glad att jag valde att börja plugga nu direkt istället för att vänta ett år. Visst, jag var ganska skoltrött när jag slutade gymnasiet, men nu när jag verkligen vet vad jag vill bli så går det lätt att plugga :)

Är väldigt stressad dock, har en massa seminarium att plugga till, och jag måste typ plugga varje dag. tentan närmar sig med vilken jag är VÄLDIGT nervös över.. Vill satsa på att aldrig behöva göra omtenta så PLUGG PLUGG PLUGG! Har fått reda på att vi kommer ha en 100% tenta framöver med, i medicinsk matte. USCHA MIG DÅ! Det positiva är dock att om man inte får 100% rätt på den så behöver man bara göra omtenta på det som man hade fel på :)

Nu ska jag återgå till pluggandet.

Ha det gött!






RSS 2.0