nyårsafton, en dag som denna

Jahapp, då var nyårsafton redan här ja. Jösses vad tiden går fort. Idag har vi planerat att ja.. Isak och Jonathan ska vällana klart någon gång under dagen, de har suttit sedan i tisdags nu. Sedan ikväll är det fest i sandsjön. Men ska vi dit? vi får se.. Isak har gått och blivit sjuk stackarn! Jag har sagt till honom att vi åker ingenstans om han inte känner sig bättre i eftermiddag medan han insisterar att vi ska åka i vilket fall som helst bara för att jag gärna vill dit. Men icke! Jag vill inte stå där ensam på 12 slaget medan stackars älskling ligger och sover någonstans pga. att han inte orkar. min lilla underbara älskling! Jag har hellre en nyårsafton hemma med god mat där Isak kan lägga sig och sova när han vill :)



Nu ska jag göra något. Duscha eller så. Får se!

Gott Nytt år grottfolk!! :D

assassins creed 2 och ond cirkel

Jag känner mig så otroligt tjatig om att jag känner mig stressad och är trött. Men det är verkligen fruktansvärt. Jag mår dåligt för att jag är stressad, jag mår dåligt för att jag fick omtenta på min omtenta, jag mår dåligt för att jag mår dåligt utan någon direkt anledning. Och för att klara av att jag mår så dåligt så kopplar jag bort det och blir trött och mer stressad. Ond cirkel. Jag hoppas verkligen att detta bara är en svacka, för just nu är jag inte säker på om jag kommer att klara av att fullgöra utbildningen. Om krampen i halsen faktiskt är stressymtom så borde jag ta det lugnt, men det hinner jag inte för jag måste plugga, men det orkar jag inte pga av ovanstående. Jäkla bajs...

Så vad har jag gjort idag för att försöka koppla bort? jo, spelat assassins creed 2.


Nu ska jag nog fortsätta med det. mina händer skakar.

Ska försöka återupprätta min hälsa.
(Främja hälsa, återupprätta hälsa, förebygga sjuksom och lindra lidande)<-- pluggpluggplugg

kramp i struphuvudet

Jag har nu länge länge fått kramp i halsen emellanåt, utan någon speciell anledning. Nu på senare dagar kommer det oftare, plus att när jag har det håller det på hela dagen. Det är liksom ingenting som frammanar det utan det bara kommer. Jag googlade lite på mina symptom och fick fram att det kan vara stressrelaterat. Där ser man.

just nu är jag ju fruktansvärt stressad och idag har det varit värre än någonsin. Jag ska ju göra omtenta, på en omtenta! Gud vad bra! Blir jag inte godkänd tre gånger till så får jag inte fortsätta utbildningen! :( Usch.. Mår icke bra över detta... :(

kilon hit och kilon dit

Känner miog sååå duktig..

  • Gick ner FEM kilo på två veckor på gymmet, GRÄÄÄJT!
  • Gick upp ETT kilo över jul (wow, inte mer?)
  • Gick upp klockan 05,45 trots att jag är ledig!
  • Gick på stan och kom inte hem förrän 13,20 (= promenix för hela slanten)
  • Gick en väldans massa igår med
  • Gick och träffade världens bästa Ida och Elise idag <3<3<3<3

Och nu sitter jag och äter skumtomtar! BRA Sara! ^^

vanlig rubrik.

Jahapp.. Du var veckan innan jul snart över då. Till skillnad från slutet på andra veckor så sitter jag idag med en kopp latte som jag gjort i vår nya espressomaskin. Godt godt ^^ Hoppas att jag snart kan dricka vanligt hederligt kaffe med :)

Ja, som man kanske kan lista ut så var vi och inhandlade en espressomaskin idag, när söndagsrastlösheten slog in ;) Jag har hela den kommande veckan planerad nu faktiskt.
Imorgon ska jag till skolan och efter det plugga en massa,
tisdag ska Jessica, Josefin och jag baka, baka och dricka vin (kommer troligen bli baka, dricka vin och dricka vin),
onsdag ska jag julstäda HELA lägenheten,
torsdag blir det julfirande hos pappa i dannike,
fredag julfirande hos mamma och sedan julfirande hemma med älskling,
lördag julfirande med Isaks bröder
söndag... Okej, inte riktigt hela veckan planerad.. men nästan ;)

Nu ska jag spela lite assassins creed 2.

TJOHEEEEJ!

Försovning, msnplugg och senapslukt..

Jahapp.. Idag är det ju då fredag så inget gym idag eftersom det öppnar klockan 10 och jag börjar skolan klockan 9. Duktiga älskade älskling gick upp 05,50 iaf och knallade iväg till jobbet medan jag bestämde mig för att sova en timme till. Och kvart i sju så ringer mitt alarm.
Förr i tiden så snoozade jag i typ 1-2 timmar, men nu på senare år så går jag upp direkt när klockan ringer, Har inte använt snoozeknappen på många månader.
Och imorse var inget undantag. Jag stänger av larmet och vips! Nästa sak jag minns är att det är ljust i rummet och att klockan visar 09,45. Tjohoo tänkte jag.. eftersom jag nu missade min lektion. kulkul.., eller inte.. eftersom varken Carro eller Veronica var i skolan idag heller så har jag ingens anteckningar att skriva av. Bajs..

Men nu sitter Veronica och jag och pluggar på msn iaf.. ett underbart sätt att plugga som jag önskar att jag använt mig utav under gymnasiet.. ;P Men iaf.. Nu vet jag att hjärtskelettet är en bindvävsplatta som på latin heter Anulus fibrosum. Så det så!

Det myskomatiska med dagen är faktiskt att det luktar senap i köket. Varken jag eller älskling tycker om senap så det finns ingen i lägenheten. Funderar på om någon utav grannarna typ har smetat in hela sin lägenhet i senap och att det nu trängt igenom väggarna så att det nu luktar hos oss med...

Kanske...

Halkning, skitungar och träningsvärk

Hej hopp galopp!

jag gissar att ni som läser min blogg känner mig, eller iaf vet vem jag är, och det räcker för att lägga märke till att hela jag utstrålar klumpighet. Idag är en sådan dag som jag hatar att jag älskar vintern, för dagar som denna kan jag inte försvara den, eller jo, nu kom jag på ett fördel med att det är vinter idag. Det är fint väder och snö = VACKERT! Men åter till negativa mig. varje morgon går jag 05,50, packar mig väska, gör morgonsysslor och sedan knallar Isak och jag iväg till gymmet. Vi vill vara där när det öppnar, alltså klockan sju så vi går i rask takt. Men för att jag ska kunna gå fort så kan jag inte ha på mig mina underbara vinterskor eftersom det är lite klack på dem, så jag går i ett par äldre, halvt trasiga men ack så varma och sköna vinterskor. MEN!
Jag har nu de två senaste dagarna upptäckt att det inte är så bra fäste på dem. Så igår halkade jag omkull en gång. Aj i knäna. Som tur var var det efter att jag kommit över järnvägen. Idag halkade jag mitt på vägen vid Montisoriskolan där alla stressade föräldrar ska släppa av sina barn. Ännu mer aj i knäna. Men som om detta är nog? NEJ!
När jag skulle gå hem från Ica för en stund sedan så gick jag och muttrade för att de inte plogar och sandar gångbanorna mellan mitt hem och Ica och VUPS! Så satt jag på rumpan. Högerhanden som jag bar Icakassen i hamnade på något konstigt vis och ont fick jag i den! Men var detta det värsta? NEJ!
Några "coola" skitungar står en bit ner i backen och asgarvar och pekar på mig! jag försöker resa mig upp men mina stackars söndergymmade armar (okej, kanske inte, men träningsvärk gör ont) värkte, handleden gjorde ont plus att det var halt! (Därav vurpan). Min mössa gick inte att finna någonstans och jag gissar att mitt ansikte var rött som en tomat. TIllslut hittade jag min mössa i nacken på mig själv, lyckades dra mig upp och gå försiktigt till kanten av vägen och försiktigt försiktigt med blicken ner i marken tog jag mig ner för backen, förbli skitungarna och hem.
Fy bajs säger jag bara.. Jävla vinter, jag älskar dig!

godkänd 2/3, plugg och trötthet

Ja, så idag var min tredje dag på gymmet. Har inte varit så aktiv här så har ju inte berättat om min fina present jag fick utav min älskade älskling! jag fick ett presentkort på friskis och svettis så nu är jag stolt ögare av ett allkort! Så varje morgon sedan i tisdags, alltså tre dagar, har jag klockan sju varit på gymmet. :) känns bra att ha kommit igång med träning igen ^^ har saknat det :) Är väldigt trött i mina ben bara, jag går ju då till gymmet varje dag (och i vanliga fall till skolan) och för er som har lite koll på Borås så vet ni vart Friskis ligger och jag bor då på Tullen. Så det är en liten bit :) Ja, så efter gymmet idag så knallade jag till skolan. har inte varit där på ett tag. :P Där satt vi och pluggade från nio till fem ungefär. :) Fick reda på min andra tenta. :) godkänd på två delar av tre :) Wiihoooo!! :D Så imorgon har jag en ny tenta i humanbiologin och på lördag har jag omtenta av Vårdvetenskap inriktning mot omvårdnad. Nu tror jag att jag skall hoppa i säng. Morsningkorsnign!

pluggning, irritation och skuldkänslor

just det

Fint väder, lat student och saknad

Idag är det fruktansvärt fint väder måste jag säga. Men inte har jag rört mig en cm utanför dörren. DÅ skulle man kunna tänka, ja men hon är ju student, här väl suttit och pluggat hela dagen. Delvis sant kanske, har pluggat men inte så mycket som jag behöver. Allting annat har varit mer intressant än gamla böcker som man trott att man lagt åt sidan för alltid. BLÄ!!

Tittade in på min kära vän Elises blogg idag och kände hur mycket jag saknar henne. Det var så länge sedan vi träffades nu.. :( Det är många gamla klasskompisar jag inte träffat på länge nu när jag tänker efter.

Hade jag inte varit så lat så hade jag pluggat tillräckligt, diskat, städat och ringt människor jag saknar idag. Men nu är jag lat.

Latmors!

RSS 2.0