...

Höjden av att känna sig ensam...

Tur att mässan tar slut idag så jag iaf får träffa älsklingen oftare. Börjar tröttna på att siiita ensam hela dagarna. Får väl skylla mig själv då jag suger på att höra av mig till folk. Men förmodlligen är alla andra det med. Alla säger det iaf så då måste det vara så.

Bitterf*ttan och passivt aggressiva Sara says bye.

BOKMÄSSAN IGÅR

Igår var jag på bokmässan i Göteborg. En lång men rolig dag, köpte en del böcker och lyssnade på författare, knödde mig förbi Magnus Uggla och råkade gå in i Leif Pagrotsky två gånger.

Idag är jag trött men ska snart åka ner till marknaden tänkte jag. :)

RASTLÖÖÖÖÖS!

Usch, jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Ingenting händer på arbetsfronten, förutom en liten telefonintervju som endast reulterade i att de KANSKE ringer om någonting dyker upp. Så om någon har något tips om något jobb är jag all ears.

Fick brev från Högskolan idag med, nu är jag definitivt inte student längre, endast arbetslös. Känns lite deprimerande. Samt att det fortfarande inte går att söka in till undersköterskeutbildningen trots att de sa att det går att söka från mitten av September. PLUS att de på Studera.nu inte förstår mina mejl vilket resulterar i att jag inte kan få mina betyg skickade till mig. BAJS!

Mässveckan har börjat för Isak med, så han kommer inte hem förrän sent på kvällen så jag sitter bara. Ja, fast idag har jag varit i Knalleland och handlat åt älsklingen = ganska nästan tomt på kontot nu.

Detta blev verkligen ett klagoinlägg, men så blir det ibland (ganska ofta för min del).

Nu ska jag ta ut lasagnen ur ugnen.

hejhopp

FIKA MED BROR

Ingen bra start på dagen, känner mig.. Ja inte värdelös, men vad ska man säga. Som att jag inte tillför någonting och inte gör någonting vettigt och rätt. Delvis beror det nog på arbetslösheten, delvis beror det på personlgia saker. Usch, vill inte må så här...

Ska ner till stan snart iaf och träffa min storebror och fika, det ska bli kul, vi har inte träffats på länge nu! Ska se till att prata av mig ordentligt med honom :)

Sedan tycker jag att det är väldigt roligt med att Sara ska flytta till Tullen! Yay! Vi kommer bo nära varandra med ^^
I somras fick jag också reda på att en gammal klasskompis har flyttat till Tullen, häromdagen fick jag reda på att min kusin också har flyttat hit och en annan kompis kanske också ska flytta hit. Helt plötsligt känner jag massa folk som bor här! hihi ^^ kul kul.

Nu ska jag försöka pigga upp mig lite och sedan åka ner till stan.

HejHopp!

FÖRLÅT

Usch, håller på att falla ur bloggandet igen, vill ju helst inte det :P

Idag ska jag börja dramat igen! Ska bli så roligt! Ville ju inte börja igen först eftersom jag ska plugga igen i januari och när jag pluggade och var med i musikalen samtidigt så gick det ut över studierna, och det villl jag inte ska hända igen. Men nu visade det sig att vi ska visa upp i december så då kan jag ju vara med! :) Det är dramat i Svenljunga som jag varit med i innan, med Ida och massa annat härligt folk. Längtar! <3

På arbetsfronten står det still. Har idag sökt jobb via bemanningsföretaget Speed. Hoppas att det visar någon framgång. Klättrar verkligen på väggarna här hemma.

Nu ska jag diska. :)

Herrå!

EN VECKA SEDAN NU

Oj, nu är det en vecka sedan jag skrev. Ber om ursäkt för dessa uppehåll ;)

Nu har jag gått i tre veckor och varit arbetslös, och jag klättrar verkligen på väggarna. Funderar på att damma taklisterna eller något.. Suck..

Men min chef från hemtjänsten ringde häromdagen och sa att hon glömt klicka i att hon ville ha folk utan körkort i vikariebanken, men det har hon fixat nu. Så nu väntar jag bara på att de ska höra av sig från Borås Kommun så att de kan tala om för mig hur jag ska skriva in tider och så :) så förhoppningsvis har jag kanske snart jobb någon gång i månaden iaf ;)

På söndag ska älskling, Ida och jag åka till Ge-kås och oj vad jag ser framemot det. Har inte varit där på länge nu :)

Igår var jag och lånade ut mina skolböcker till Sara Berglind som nu har börjat läsa på Ssk-utbildningen på Högskolan. Vet själv hur jobbigt det var att köpa alla, det var ju så jäkla dyrt! Och då känner jag att jag gärna lånar ut dem till bättre behövande ;) Efter det lämnade jag in min studieavbrottanmälan så nu är det gjort. Sedan köpte jag mat till mig och älskling och gick till hans jobb för att äta för att sedan gå tillbaka till Högskolan och trägga Veronica och Carro en stund. :)

Idag ska jag... har ingen aning. Får se :) Äta nu iaf :)

HejHej!

RSS 2.0