Skolslut - snart

Nu börjar det lida mot sitt slut banne mig. Tvåan avklarad med en väldig fart :) Har fått reda på några betyg och jag är väldigt nöjd faktiskt :) Ska bli skönt med sommarlov nu, mitt sista sommarlov någonsin, lite läskigt :P Det är så skönt att jag lyckades efter några om och men få ett sommarjobb, även om det inte är hela sommaren som jag hade planerat att jag skulle jobba så är det iaf tre skälvklara veckor, en eventuell och kanske n¨gra veckor i slutet av sommaren. :) Ska jobba samma skift som Celina med, trevligt trevligt :)

På fredag är det skolavslutning, de flesta estettvåorna ska vara med och köra till Where's the love som musikarna spelar och dansarna dansar till :) Som vi gjorde när vi var på Åhaga, det ska bli kul :) Inte den roligaste låten kanske, men det ska bli kul att sjunga och göra någonting på skolavsluningen :)

Jag längtar väldigt mycket till den 24 Juli nu, En helg i falkenberg med älskling. Det kommer bli så underbart mysigt :)

Hoppas vädret blir bättre snart så man kan sola och bli lite bruner ;)

idag har jag haft betygssamtal på naturkunskapen och fick gå efter det, så jag har haft hå¨l från 08,20 till ja.. jag börjar om 20 minuter. Hehe. 4,5 timmars hål, kul ;) Men vi har gjort engelska och lite så.

Nu ska jag springa ut en snabbis :)

Hej hopp

Sara

RSS 2.0