FIRANDE AV PAPPA

Vad förvirrad jag blev imorse! Alla skrev på facebook om att de ställt om klockan i natt och barit hemma mycket senare än vad de trodde. Så snacka om panik, både datorn och mobilen visade att klockan var tio, men jag hade ju inte ställt om dem så... Vad var klockan?! Slutade med att jag gick in på fröken ur och fick reda på att klockan faktiskt var tio. :P Smarta prylar jag har som ställer om sig själva ;)
Detta förklarade också hur det kom sig att jag sov så länge. Blev chockad när jag såg att klockan först var halv sju och sedan efter att jag lyckats somna om att den var åtta. :P

Så.. efter att ha rätt ut vad klockan var så satt jag här framför datorn och började sedan göra mig i ordning och klockan tio över tolv ungefär så kom pappa och Adam och hämtade upp mig och älskling. :) Sedan bar det av mot Dannike och OJ vad mycket snö det var kvar där! Snön var ju typ borta här i Borås (Observera var borta)! Men men. Väl där så åt vi smörgåstårta, tjötade, åt After Eight godisbitar, inte sådana där vanliga utan mer bitar liksom. Gottit!
Pappas farbror Åke var där med med sin fina grå, svart, vita Collie Zorro! Han är så fin (hunden då) och snäll! Färgen han har är jätteovanlig och ASFIN! :D M-m-m! Collie har alltid varit min favorit hund, enda sedan jag såg Lassie för första gången när jag var liten ;)

Nu sitter vi hemma iaf, snön väller ner men jag tänker positivt, det tar och lång stund för denna snön att smälta bort :)

Så med ett glas vin på bordet, datorn i knät, försök till positiva tankar i huvudet och min underbara älskade älskling i samma rum så säger jag tack och hej för nu o få läsare ;)


IBLAND UNDRAR JAG...

...vart jag är när allting som alla pratar om händer.

...vad jag gör för fel som har så lätt att få folk att tröttna på mig.

...varför jag alltid anses som en person som klagar mycket, till och med när jag anstränger mig för att inte göra det.

...varför varje klunk av vinet jag dricker just nu bestämmer sig för att komma upp i näsan istället för ner i halsen.



Pluggfri dag idag.

Kanske ska ta och plugga lite?

TENTA OCH PLUGG

Jahapp, en mysig fredagkväll som denna kan man väk inte tillbringa på ett bättre sätt än med ett glas vin och... Skolböcker?! Ja, vissa andra kanske är ute och super skallen av sig, eller tittar på tv eller film eller liknande, men inte jag. Jag har tenta imorgon. Känner att jag inte kan någonting, men har fokuserat på att bara göra Cell och Vatten imorgon. Hade egentligen tänkt göra Matspjälkning, cirkulation och cell och vatten, men ja.. eftersom jag hade tenta idag med så hanns det inte riktigt med att plugga till all tre tyvärr..

Så imorgon blir det tidig uppstigning, skriva tenta och sedan gå på stan och hitta en present till far min och ett par leggins till mig. Min lilla pappa fyller ju 43 på måndag så vi ska fira honom på söndag :) Lilla pappsen :)

Nej, nu ska jag återgå till mitt vin och min tjocka humanbiologibok. Är trött så in i bomben med.. kan kanske bero på pizzan jag åt innan, cidern till det och vinet nu. Och skoldagen idag plus stress. :P

jaja, hejhopp!

OJ!

Oj jäklars, i måndags var det 23 pers inne på min blogg!? How come? Haha!

PANIK!

Fick precis panik.. Ska skriva min jäkla tenta imorgon i vårdvetenskapen för 4:e gången! Tänk om jag inte klarar det? Tänk om jag sätter mig där, klockan nio imorgon och inte farrar ett skit? :S 12 timmar och 23 minuter kvar innan de säger varsågoda! Shitbananasplit! Klarar jag det inte imorgon så har jag bara ett försök kvar.. Ett litet försök.. Klarar jag det inte den gången så måste jag avbryta utbildningen.. Fan.. Då kommer jag inte ha någon värdighet kvar. Bajspannkaka..

Jag är trött och vill sova, men det hinns inte med.. Måste få in alla ismer och faser i allt och blablabla!

Och humanbiologitentan på lördag avstressar ju inte direkt.. Kommer jag klara att göra någon del? Fan, jag hatar att bara hinna med att plugga halvdant! Jag menar, vad är det för mening att bli godkänd på en tenta när jag har glömt bort det jag skrev två dagar senare?!

Ojojoj, nu slösar jag ovärderlig tid. Hejdå dator, hej Wiklund!

Praktikplats

Idag fick jag reda på vart jag ska vara under min VFU, på Kirurgavdelningen! Det var mitt förstahandsval så jag är överlycklig! :D


Idag har jag också kommit fram till hur min vardag ser ut och hur jag påverkar den för andra. Ska jag anpassa mig och spela med = en säker studietid, eller ska jag konfrontera och riskera?
Vilket prat, jag är Sara, klart jag gör det bekväma....


Nu ska jag plugga arslet av mig, HEJDÅ!

Skitungar

"Upp med händerna din tjockis!"

Precis vad man vill höra när man redan är på dåligt humör..

Ska strax dra iväg till Göta på musikalövning. Är på pisshumör och känner inte för att göra någonting alls. Behöver diska och plugga och allt.. men kan vara skönt att komma iväg och göra någonting annat en stund.

Hej hopp!

Svar på kommentar

Anledning till att jag skriver det på bloggen är för att jag behöver få skriva av mig när jag är irriterad och att jag vet att jag kanske inte menar alla ord jag skriver. Jag vet också att det knappt är några som läser mig blogg. Som du kanske sett så skrev jag inget namn, och det beror på att texten inte handlar om bara en person, utan flera.
Varför tog du åt dig så hårt?
Angående det jag sa på utekvällen, visst jag sa att du måste höra av dig mer, men jag sa också att det måste jag med. Kom inte och säg någonting annat. Jag är väl medveten om att jag är asdålig på att höra av mig.
Och om du nu antog att inlägget handlat om dig, varför har du inte hört av dig?

RUBRIK

Jaa.. Nu var det sådär läne sedan igen, men varje gång jag känner för att skriva ett inlägg så dyker det bara upp en massa dumma tankar som jag egentligen inte vill dela med mig av till någon vilket resulterar i att det inte blir några inlägg.

En utav nackdelarna med detta är att alla mina inlägg handlar om samma sak. Skolan. Plugg. Stress. Inte konstigt att det känns meningslöst att skriva, för vem vill läsa om det?

Jag är stressad, har krav på mig själv som jag nu sen i augusti har bevisat för mig själv att ajg inte kan leva upp till, har panik över att jag inte klarar mig, är rädd för att jag kommer bli spärrad, att jag itne kommer klara de nästkommande tentorna, att jag kommer göra bort mig på praktiken. Jag hatar att jag jämför mig med andra, betyg, lidande, personligheter. Jag känner mig ganska trött på mig själv, förstår inte hur människor står ut med mig.
Ibland känner jag mig utanför, alla mina vänner verkar tycka bättre om andra än om mig. Just nu har jag inga bästa vänner. Isak är den enda jag kan öppna upp mitt hjärta för.

Jag är så stolt över mina vänner, är glad för deras skull. Men de gånger jag öppnar ögonen så ser jag att många är blinda.

RSS 2.0