FREDAG - TRÖTT DAG

Idag är det fredag och som alltid så blir man upplyst om alla fester alla människor ska till (via ansiktsboken såklart) , och om man ska tro alla så kommer stan vara i kaos ikväll/natt eftersom alla ska ut och "göra stan osäker".

Jag önskar er alla en trevlig osäker kväll på stan, själv ska jag om bara någon timme hoppa bingen. Imorgon ska jag upp och jobba tidigt till sent. Jobbar delat skift, från 07,00-21,30 med ett litet avbrott mellan 13,30 och 16,00. Och sedan kommer jag att jobba 07,00-16,00 på söndag. Pengarna kommer kännas bra, men ja.. Hemmakär och kär så hade jag velat vara hemma med min man och mysa, som en helt vanlig helg. Men men, som Isak säger "Det gör vi ju varje helg!!!".


Men måndag och tisdag kommer jag vara ledig, vilket kommer vara välbehövligt efter denna helg. Jag ska vara glad överhuvudtaget att jag har jobb!



Nej, nu ska jag krama min älskling lite, han leker med sin nya leksak så får se om jag kan slita honom därifrån ;)


Hejhopp och kram till er!

ONSDAG - LEDIG DAG

Hej hopp!

Idag är jag ledig, enda dagen på hela veckan som jag är det, så idag tänkte jag göra lite nytta. Jag började dagen med att äta frukost och sedan ta en skön promenad ner till stan. (Fatta att mina lediga dag tajmade in en solig dag, haha).
När jag kom ner gick jag till Spice and Rice för att köpa lite mat till min underbara man, mig själv och Isaks bror Henrik. Men då var klockan kvart i elva och de öppnade itne förrän elva så jag ringde min mor och pratade om försökringar och så som jag ska börja betala själv nu. Sedan, en minut i elva så gick jag in men bemöttes av ett "Vi öppnar inte än!" så jag fick så snällt gå ut igen. Tillsut fick jag ändå vår mat och det slutade med att jag satt på älsklingens jobb i två timmar, innan jag lyckades ta mig ur stolen och gå vidare.

Slutligen iaf så beställde jag mitt nya ID (Sara Lundin YEAH!) och köpte smörgåstårta och fika. När älskling kommer hem ska jag ringa Nordea och byta till dem!

Nu ska jag titta på film!

Hare gött!

...

Oj, nu var det alldeles för länge sedan jag skrev.. Det har hänt så ofantligt mycket sedan i april då jag senast skrev :P Vart ska jag börja? Jag klarade av helvetestentan i Vårdvetenskapen, men inte alla delar i Humanbiologon vilket resulterat i studieuppehåll nu i ett halvår, men troligtvis kommer jag att hoppa av utbildningen och läsa till undersköterska istället. Anledning? När jag började utbildningen trodde jag att det var mer kontakt med patienterna än vad det faktiskt är.. På min praktik så gick jag en dag med en sjuksköterska och det var bara stress och i princip bara sitta vid en dator och skriva journaler hela tiden.. Om man inte stressade med mediciner då, men det var ingen direkt kontakt med patienterna, och det är ju det jag vill ha! Därav mitt beslut..

Min älskade Isak och jag har också gift mig, den 30 Juni blev jag Sara Lundin och jag har aldrig varit lyckligare. Cermonin bestod av: Mamma och Stefan, Simon, Adam och Oliver, Pappa och Anita, Carina och Magnus (Isaks mamma och pojkvän), Johannes och Marie, Noel och Leon (Isaks ena bror med fru och brorsöner), Henrik och David (Isaks andra två bröder). Så det var precis lagom! Hela dagen var verkligen perfekt, allt i kyrkan var jättefint och det brusar i mig av lycka så fort jag tänker tillbaka på det! Efter det så tog vi en massa kort och sedan var det mat och tårta i församlingshemmet. Maten hade Johannes gjort och tårtan hade vi beställt. Allt var verkligen underbart gott! :)
Efter allt detta så körde pappa och Anita oss till Varbergs StadsHotell. Som färdkost fick vi champagne. Mumma!
Bröllopsresan bestod av fästningen, medeltidsdagar, promenades, havet, god mat och bara ta det lugnt. Fantastiskt var det! Jag älskar dig Isak <3<3<3

Jag har också börjar sommarjobba, Är på hemtjänsten i Fristad och jag trivs jättebra! Hade så mycket fördommar om hemtjänsten förut men inte nu längre!

Just det, jag hade ju musikalen med, det blev hur bra som helst och jag saknar det varje dag!!! Saknar gemenskapen vi hade, och stämningen, hur slutresultatet blev. ååhh.. Jag går och sjunger på låtarna hela tiden. Elisabeth - Bortom liv och död <3


Så.. en liten uppdatering om vad som hänt de senaste tre månaderna. Nu ska jag nog hoppa bingen.

Ha det så bra alla som kanske fortfarande läser min blogg trots detta långa uppehåll ;)

RSS 2.0