Negativt? ja.

Ibland undrar jag hur vissa personer kan påverka en på ett vis, medan vissa kan påverka på ett annat. Att man kan acceptera att vissa personer skämtar med en, men att man absolut inte karar av att vissa andra gör det. Jag blir så trött på alla dina gliringar, alla dina påhopp och komentarer, du verkar ju inte se att jag blir ledsen. Det har hållt på alldeles för länge nu och jag har sagt till allt för många gånger. Tänk den dagen som jag inte finns där längre, när jag inte är runtomkring jämt och du inte kan vara på mig hela tiden, är det Adams tur då? Nej, så kommer det förmodligen itne bli, för han är ju din lilla gullepojk som absolut inte behöver anstränga sig för det sköter ju jag. Men tänk, det är inte så fruktansvärt lång tid kvar innan gymnasiet är slut och jag inte är kvar här längre, utan bor tillsammans med Isak istället. ett och ett halvt år är det kvar, lika länge som du har hållt på. minst. jag är trött på det nu, och du klagar på att jag aldrig är hemma, kan du inte läsa mellan raderna och förstå varför? jag är trött, så jäkla trött på det! Tänk om jag hade tagit åt mig all skit du kastar på mig, vad skulle jag vara för en varelse då? Kan du inte förstå vad du håller på med? snälla?


Och du, vi har varit vänner i 4 ½ år, och jag vet att knäcker ur dig saker ibland, men jag tog faktiskt illa upp. Var glad för min skull?

Nej, nu ville inte jag skriva negativt mer... jag orkar inte det. jag längtar till helgen för då får jag vara med älskling konstant dygnet runt igen. Jag älskar dig Isak. 7 månader imorgon. I'm alive, for the first time in my life <3


RSS 2.0